Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ranger

Siguranta si Securitate

Ford SYNC 2 cu Asistenta de urgenta
 
Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC 2 este Asistenta de urgenta*. Aceasta caracteristica ce iti poate salva viata este conceputa pentru a te asista la efectuarea unui apel de urgenta si poate furniza serviciilor de urgenta informatii despre locatia vehiculului tau, in propria ta limba.
Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti personal, daca este necesar. Extrem de important, sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.
 
*Asistenta de urgenta Ford functioneaza in peste 30 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza atunci cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o coliziune intrerupe pompa de combustibil. Functia de mesagerie si Asistenta de urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene.
 
 
Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii
 
Functia de Asistenta la stabilizarea remorcii (TSA) detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a contribui la rezolvarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe roti.
 
 
Un plus de control la coborarea in panta
 
Functia de Control la coborarea in panta (HDC) are scopul de a regla viteza la coborarea pantelor in conditii off-road fara sa fie nevoie sa atingeti pedala de frana sau de acceleratie si functioneaza inclusiv la deplasarea in marsarier.