Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Ranger

Tehnologii

Tehnologie controlata vocal
 
Ford SYNC 2 iti permite sa controlezii muzica, telefonul, sistemul de navigatie si climatizarea cu ajutorul unor comenzi vocale simple si intuitive sau prin intermediul ecranului tactil color de 8”.
 
Poti chiar sa soliciti o lista cu restaurantele locale rostind, pur si simplu, „I'm hungry” sau poti accesa Ghidul Michelin pentru a te ajuta sa alegi si sa faci rezervarea. 
 
Conectivitatea Wi-Fi este disponibila prin intermediul hotspot-urilor, cu un modem USB. Iar Asistenta de urgenta Ford te poate ajuta automat sa apelezi serviciile de urgenta in cazul unui accident.
 
 
Tempomat care se poate adapta automat
 
Cu ajutorul tehnologiei Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. 
 
Daca senzorul radar incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata este liber, sistemul va accelera din nou pana la viteza aleasa.
 
 
Sistemul de Avertizare frontala, cu privirea mereu inainte
 
Acest sistem te poate avertiza daca simte pericolul unei coliziuni cu masina din fata si te poate ajuta sa eviti un accident.* Radarul din partea din fata a noului Ranger detecteaza vehiculele mai lente care se deplaseaza in aceeasi directie si emite o avertizare vizuala si sonora daca distanta se reduce rapid. Daca nu reactionezi si te apropii in continuare de celalalt vehicul, nou Ranger pre-incarca si sporeste sensibilitatea servofranei, facand ca franele sa aplice o forta mai mare si sa te opresti mai repede, chiar daca apesi incet pedala de frana. 
 
* Acest sistem este conceput ca sistem de asistenta la conducere. Menirea lui nu este sa inlocuiasca atentia si judecata soferului, si nici necesitatea de a actiona frana.Sistemul NU activeaza franele automat. Neapasarea pedalei de frana pentru a activa franele poate avea ca efect o coliziune.

4x4 selectabil pentru orice teren
 
Alege 4x2 pentru deplasarea obisnuita, 4x4 Gama superioara pentru conditii de carosabil prost si macadam, si 4x4 Gama inferioara pentru teren extrem de dificil.
Utilizarea comutatorului electronic din mers (optional) iti permite sa comuti intre 4x2 si 4x4 Gama superioara in timp ce te deplasezi.
 
Un sistem avansat care te ajuta sa pastrezi banda de rulare
 
Sistemul de mentinere a benzii de rulare utilizeaza o camera orientata in fata, pentru a detecta daca ai iesit in mod accidental de pe banda ta. de deplasare. Sistemul de avertizare la parasirea benzii te avertizeaza apoi printr-o vibratie a volanului si prin afisarea unui indicator de avertizare vizuala. Daca reactionezi mai greu sau nu reactionezi deloc, Sistemul de asistenta la pastrarea benzii iti poate oferi asistenta cu cuplul de directie, pentru a te ajuta sa revii pe banda corecta. Tehnologia este conceputa pentru drumurile cu mai multe benzi pe sens (cum sunt autostrazile), asadar se dezactiveaza automat la viteze mai mici de 65 km/h sau poate fi dezactivata manual.
 
 
Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata
 
Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere le poate identifica. O pictograma cu semnul respectiv de limitare a vitezei sau de interzicere a depasirii apare pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand patrunzi intr-o zona cu o limita noua. Sistemul de Recunoastere a indicatoarelor rutiere este disponibil ca dotare optionala impreuna cu sistemul de mentinere a benzii.
 
 
Faza lunga automata. Te ajuta sa vezi, fara a-i orbi pe ceilalti soferi
 
O functie utila pentru deplasarile pe timp de noapte, faza lunga automata comuta temporar la faza scurta atunci cand detecteaza trafic din sens opus sau un alt autovehicul in fata, pentru a nu-i orbi pe ceilalti soferi. Ulterior, aceasta revine automat la faza lunga, asigurand vizibilitate maxima. Faza lunga automata este disponibila ca dotare optionala impreuna cu sistemul de mentinere a benzii..

Sistem de avertizare a soferului. E timpul pentru o pauza?
 
Sistemul de avertizare a soferului monitorizeaza constant stilul personal de condus si este conceput sa detecteze orice variatie cauzata de oboseala. Daca sistemul detecteaza ca devii mai putin vigilent, o pictograma de avertizare apare pe afisaj, sugerandu-ti sa iei o pauza.