Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Tourneo Custom

Experienta

Simte-te ca la volanul unui autoturism de lux
 
Noul Tourneo Custom a fost inzestrat cu numeroase caracteristici, ca drumurile tale sa fie mai placute. De exemplu, scaunul incalzit si reglat electric si volanul reglabil asigura o ergonomie perfecta a spatiului tau, in timpul condusului. In acelasi timp, comportamentul si feedbackul comenzilor iti confera liniste si siguranta in orice conditii – la deplasarea cu viteza, pe carosabil uscat sau umed, cu sau fara incarcatura. Se adauga aici suita de tehnologii de asistare a soferului, printre care sistemul de asistenta la pornirea in rampa, controlul vectorului de cuplu si reducerea impactului vantului lateral.
 
Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile numai la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare ce presupun costuri aditionale. Pentru informatii suplimentare, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.
 
 
Vede semnele de circulatie pe care le-ai putea rata
 
Indiferent daca semnele sunt pe marginea drumului sau deasupra acestuia, permanente sau temporare, Sistemul de Recunoastere a Indicatoarelor Rutiere le poate identifica cu succes. O pictograma de viteza sau un semn de interzicere a depasirii, apare automat pe panoul de bord si se schimba de fiecare data cand detecteaza ca intrii intr-o zona cu o limita noua.
 
Sistem inteligent care monitorizeaza permanent ce vehicule se afla in fata masinii
 
Cu ajutorul tehnologiei optionale a tempomatului adaptiv, alegi viteza cu care doresti sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta iti va incetini vehiculul pentru a mentine o distanta prestabilita. De indata ce drumul din fata devine liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. Sistemul de avertizare frontala e o tehnologie care face parte din tempomatul adaptiv si este conceputa pentru a te avertiza in cazul in care te apropii din greseala, prea mult de vehiculul din fata.
 
 
Tempomat care se adapteaza automat
 
Cu ajutorul tehnologiei optionale Tempomat adaptiv, alegi viteza cu care vrei sa te deplasezi, iar sistemul o va mentine constanta. Daca senzorul RADAR incorporat detecteaza un vehicul in fata, acesta va incetini masina ta. pentru a mentine o distanta prestabilita. Indata ce drumul din fata e liber, sistemul va accelera pana la viteza aleasa. Sistemul de avertizare frontala e o tehnologie ce face parte din Tempomatul Adaptiv si este conceputa pentru a te avertiza daca accidental, te apropii prea mult de vehiculul din fata.
 
Tehnologia care vede ce nu vede soferul
 
Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort, utilizeaza senzori RADAR pentru a identifica autovehiculele ce se pot afla in unghiul mort. Acestia sunt amplasati pe ambele parti ale noului Tourneo Custom si te avertizeaza prin intermediul unei lumini portocalii afisate in oglinda laterala.
 
 
Sesizeaza vehiculele pe care le-ai putea rata
 
Alerta la Intersectarea cu Traficul face parte din Sistemul de Asistenta pentru Unghiul Mort. Atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra traficului, Alerta la Intersectarea cu Traficul poate detecta vehicule care se apropie si emite un sunet de avertizare. Aceasta tehnologie declanseaza o lumina pe oglinda laterala exterioara (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele) si emite o avertizare pe afisajul multifunctional.

Faruri noi, cu aspect caracteristic
 
Farurile HID genereaza o lumina precisa si intensa. Constructia lor pragmatica include un design ce ii confera noului Tourneo Custom un aspect distinctiv, datorat farurilor de zi cu leduri. In plus, Faza Lunga Anti-Orbire se ajusteaza automat, pentru a nu-i deranja pe ceilalti soferi, iar componenta statica pentru curbe a acestor faruri noi, te ajuta sa vezi mai clar in viraje.
 
 
Marsarier mai simplu si mai sigur
 
Stalpi opritori, biciclete, ziduri joase… Camera video pentru vedere spate iti arata tot ce se afla in spatele masinii, pe un ecran integrat in consola centrala. Sistemul iti arata obiecte pe care le-ai putea omite si in plus, afiseaza linii virtuale pentru a te ajuta sa parchezi si in cele mai inguste spatii. Camera se activeaza automat cand selectezi treapta de marsarier.
 
Suspensie pneumatica spate
 
Datorita suspensiei pneumatice spate, sistemul se ajusteaza automat pentru a mentine o garda la sol constanta, indiferent de conditiile de incarcare. Aceasta inseamna ca te vei bucura de o deplasare placuta, indiferent daca esti singur in vehicul, cu pasageri sau daca vehiculul e incarcat la maximum.
 
 
Asistenta de Urgenta Ford SYNC
 
Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC este Asistenta de Urgenta*. In cazul unui accident, cand se activeaza airbagul sau se dezactiveaza pompa de carburant, tehnologia poate utiliza un telefon mobil imperecheat si conectat prin Bluetooth® pentru a te ajuta sa efectuezi un apel direct catre Serviciile de Urgenta. Poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuti cu personalul serviciului de urgenta, daca e cazul. Un aspect extrem de important e faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand tu n-o poti face.