Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Tourneo Custom

Performanţă și eficienţă

Performante superioare si eficienta exceptionala a combustibilului
 
Noul Tourneo Custom inglobeaza o serie de sisteme fara compromisuri, concepute sa imbunatateasca atat performanta cat si eficienta masinii. Printre acestea se numara motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri, o cutie de viteze automata, ce asigura selectarea mai eficienta a treptelor de viteza, precum si tehnologia Auto Start-Stop.
 
Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare, ce presupun costuri aditionale. Pentru informatii suplimentare, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.
 
Intervale de service lungi, pentru ca tu sa stai mai putin in afara drumului
 
Motoarele avansate Ford EcoBlue de 2 litri sunt rezistente si fiabile, cu intervale de service mai lungi, de pana la 60.000 km*sau doi ani, in functie de conditia care este satisfacuta prima. In plus, componentele supuse uzurii normale au fost, de asemenea, concepute sa reziste mai mult timp fara intretinere.
 
 
Performanta care atinge obiectivele
 
Motorul Ford EcoBlue de 2,0 litri e un motor diesel avansat, ce atinge obiectivele de emisie Euro 6. Aceste obiective au fost indeplinite prin introducerea unei tehnologii cu sisteme catalitice avansate. Toate acestea au fost realizate fara a sacrifica performanta sau placerea de a conduce.
 
 
Un aditiv care elimina poluarea
 
Un sistem de reducere catalitica selectiva (SCR) foloseste AdBlue®, un lichid bazat pe uree/apa, pentru a converti emisiile de NOx din gazele de esapament, in azot si apa. Apoi, un filtru de particule reduce peste 99% din particulele solide emise din gazele de esapament, generate de vehicul. Pentru a functiona corect, rezervorul de AdBlue® al motorului Ford EcoBlue pe motorina, trebuie  umplut cu lichid AdBlue®. Cand nivelul lichidului e prea scazut, sistemul va emite avertismente luminoase. 
 
 
Folosesti mai putin combustibil, cu functia pornire-oprire automata
 
Atunci cand te opresti la semafor sau cand astepti intr-o coloana, aceasta tehnologie poate opri automat motorul (fara a opri insa alimentarea sistemelor esentiale, precum farurile, aerul conditionat, radioul si sistemul Ford SYNC). De indata ce esti gata sa pleci de pe loc, apasa, ca de obicei, pe pedala de ambreiaj si selecteaza prima treapta de viteza sau apasa pedala de acceleratie, in cazul unei transmisii automate, iar sistemul porneste din nou motorul. Sistemul Auto-Start-Stop e deosebit de eficient in orase, unde poate reduce consumul de combustibil cu pana la 10% (in mediul urban).
 
 
Transmisia automata SelectShift
 
Atat motorul de 130 CP, cat si cel de 170 CP, sunt disponibile cu transmisie automata SelectShift, in sase trepte de viteza. Acesta este grupul motopropulsor standard ales pentru o gama larga de stiluri de caroserie si greutati brute ale vehiculului. E special proiectat pentru a-ti oferi o experienta de condus relaxanta si fara probleme, mai ales in zone cu trafic aglomerat, opriri si porniri frecvente. Cutia de transmisie iti permite sa schimbi vitezele manual daca doresti, cu ajutorul butoanelor de pe schimbatorul de viteze din plansa de bord. De asemenea, ai posibilitatea de a bloca treptele de viteza, in conditii de drum mai dificile. De pilda, pe suprafetele alunecoase sau in pante cu inclinatie mare.