Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Tourneo Custom

Siguranţă și securitate

Siguranta in fiecare moment
 
Dupa cum te asteptai, siguranta e esentiala la noul Tourneo Custom. O intreaga gama de tehnologii a fost implementata sa protejeze soferul, pasagerii si vehiculul. Toate acestea contribuie la cotarea cu 5 stele, in urma testelor de siguranta Euro NCAP.
 
Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile numai la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare, ce presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.
 
 
Un sistem care protejeaza pietonii
 
Sistemul de Asistenta Pre-Coliziune detecteaza vehiculele mai lente de pe drumul din fata sau pietonii care s-ar putea intersecta cu traseul tau, avertizandu prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul aplica automat franele. Aceasta tehnologie a ajuta la reducerea severitatii accidentelor sau la evitarea completa a acestora, functionand cu eficacitate la viteze pana in 80 km/h (cu vehiculul si carosabilul in stare normala).

 

Siguranta de 5 stele
 
Ca dovada a capacitatii de a proteja pe soferul si pasagerii, noul Tourneo Custom a obtinut un calificativ de 5 stele din partea Euro NCAP.
 
 
Mentinerea in siguranta pe banda de rulare a remorcii
 
Sistemul de stabilizare a remorcii detecteaza „serpuirea” sau balansarea remorcii si reduce viteza vehiculului pentru a ajuta la corectarea problemei, facand ca remorcarea sa fie mai controlata. Sistemul incetineste vehiculul, reducand cuplul motorului si crescand treptat presiunea franelor pe toate rotile.
 
Caracteristici de control care se adapteaza in functie de incarcatura
 
Sistemul de Control Adaptiv al Incarcaturii ajusteaza Controlul Electronic al Stabilitatii in functie de greutatea totala pe care o transporti. Asigura control si stabilitate, indiferent daca masina e goala sau complet incarcata.
 
 
Airbaguri de jur-imprejur
 
Noul Tourneo Custom include o serie completa de airbaguri. Printre acestea se numara airbagul standard pentru sofer, plus airbaguri optionale pentru pasager, cap, torace si airbaguri cortina laterale, pentru aprotectie suplimentara la nivelul capului, in cazul unui impact lateral in zona superioara.

Caroserie mai solida
 
Structura mai robusta a caroseriei noului Tourneo Custom se traduce prin rezistenta si rigiditate imbunatatite, in caz de impact. De asemenea, rigiditatea sporita are drept rezultat si ameliorari semnificative vizavi de rularea si manevrarea vehiculului, estompandu-se totodata si nivelul zgomotului si al vibratiilor in interiorul masinii.
 
 
Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta
 
Noul Tourneo Custom e conceput pentru a tine copiii mici in siguranta in fiecare calatorie. Este dotat cu puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copil in spate, asa ca poti folosi cu usurinta doua scaune pentru copii.

Avertizare timpurie in caz de pana
 
Daca detecteaza ca vreunul dintre pneuri incepe sa piarda presiune in timpul deplasarii, sistemul de monitorizare a presiunii te avertizeaza prin aprinderea unei pictograme pe panoul de bord.