Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Noul Transit Custom

Utilitate

Utilitate
 
Noul Transit Custom e plin de caracteristici ingenioase si practice pentru a te ajuta sa lucrezi mai simplu si mai eficient. Spatiul de incarcare generos ofera acces exceptional pentru a usura incarcarea. Transit Custom e de asemenea, proiectat sa mentina costul de proprietate la un nivel minim.
 
Caracteristicile indicate pe aceasta pagina pot fi disponibile doar la unele modele. Cand sunt disponibile, aceste caracteristici pot fi optiuni suplimentare ce presupun costuri aditionale. Pentru mai multe informatii, descarca brosura si consulta specificatiile actuale.
 
 
Cel mai mare spatiu de incarcare si acces din clasa sa
 
Noul Transit Custom ofera un spatiu de incarcare impresionant in ceea ce priveste toate cele trei dimensiuni: lungime de incarcare, latime de incarcare (de la un pasaj de roata la altul) si inaltimea utilizabila din interior. Prin urmare, transporta cu usurinta scanduri standard de 8’ x 4’, asezate pe o parte sau plate, pe podea, trei europaleti si obiecte lungi de pana la 3 m, datorita zonei sale de depozitare unice. Pe scurt, aceasta autoutilitara ofera un spatiu de incarcare urias, de 6 metri cubi, cu perete despartitor montat - iar aceasta e doar versiunea cu ampatament scurt (L1). Ampatamentul lung (L2) ofera 6,8 metri cubi. O deschidere larga a usii de incarcare laterala, o inaltime optima de deschidere si o treapta inferioara de acces spate, asigura accesul fara efort la spatiul de incarcare. Usile glisante au si ele un mecanism de verificare, ce le mentine deschise in siguranta pentru incarcare.
 
 
Zona utila de incarcare si depozitare
 
Noul Transit Custom are o dotare unica, conceputa pentru a-i extinde spatiul de incarcare. Un perete despartitor pe toata inaltimea si latimea desparte zona de incarcare de cabina pasagerilor. Acest perete despartitor e prevazut cu un panou rabatabil la nivelul podelei. Asta inseamna ca poti incarca articole cu o lungime maxima de 3 m prin usile din spate, in zona de incarcare extinsa sub scaunele duble pentru pasageri ale autoutilitarei, chiar si in cazul versiunii cu ampatament scurt. Aceasta dotare inteligenta iti permite sa pastezi echipamentele de valoare in vehicul, in loc sa le asezati la vedere pe plafon.
 
 
O usa laterala la nivel
 
O noua sina de usa inteligent conceputa si acoperita pentru a masca mecanismul. Rezultatul? Imbunatatirea eficientei aerodinamice si reducerea zgomotului.
 
 
Protectie maxima cu o caroserie extrem de rezistenta
 
Borul si alte oteluri rezistente sau ultra-rezistente reprezinta peste 40% din caroseria noului Transit Custom, inclusiv piesele celulei de siguranta a pasagerilor. Aceasta face ca vehiculul sa fie extrem de usor si rezistent la impact. Designul caroseriei a fost de asemenea optimizat, folosindu-se peste 4.500 de simulari pe computer si 30 de teste de impact complet asupra vehiculului.
 
 
Portbagajul de acoperis integrat imbunatateste confortul, economia si emisiile de zgomot
 
Portbagajul de acoperis inovator se rabateaza complet cand nu este utilizat. Pe langa faptul ca scapi de corvoada montarii si demontarii unui portbagaj conventional, acesta iti permite sa treci pe sub restrictii de 2 m (cu exceptia modelului cu masa totala maxima autorizata de 3.400 kilograme). De asemenea, te ajuta sa economisesti combustibil, prin reducerea rezistentei la inaintare si ofera o experienta de sofat mai silentioasa, prin estomparea zgomotului produs de vant.

Protectie special conceputa pentru planseul de incarcare
 
O captuseala a planseului de incarcare usor de curatat, inseamna ca nu trebuie sa montezi propria husa. Acest planseu de mare capacitate te lasa sa impingi inauntru si sa tragi afara cu usurinta bunurile, face mai rapida si mai usoara curatarea si te ajuta sa mentii valoarea reziduala a autoutilitarei tale.
 
 
Sisteme de ancorare a incarcaturii mai practice, mai sigure
 
Punctele de fixare sunt de obicei, montate in podea. Dar poate fi greu de ajuns la ele cand vrei sa fixezi incarcatura. Prin urmare, Transit Custom are puncte de fixare pozitionate chiar deasupra podelei pe peretele lateral al spatiului de incarcare. Asta lasa podeaua libera de obstacole, facilitand accesul, elimina murdaria si permite mentinerea unei captuseli noi si curate, pentru podeaua de incarcare. Puncte suplimentare de fixare sunt prevazute la inaltimea taliei si a umerilor, incorporate in structura vehiculului si fiecare poate suporta o greutate considerabila de 30 kg de incarcatura.

Deschide usile la 90 de grade
 
Pentru practicabilitate si usurinta in folosire, usile din spate pot fi blocate in pozitie deschis la 90 de grade, bratele de verificare intrand in usa cand nu sunt folosite. Autocolantele de mare vizibilitate de pe marginea interioara a usii reflecta lumina, avertizandu-i pe ceilalti participanti la trafic de prezenta vehiculului. Pana si inchiderea usilor e acum mai usoara, datorita iesirilor imbunatatite de extragere a aerului, ce amelioreaza acumularea presiunii aerului in zona de incarcare.
 
Viraje usoare
 
Noul Transit Custom are un diametru de bracaj de numai 10,96 metri*, lucru impresionant pentru un vehicul de dimensiunea sa. Acest lucru face condusul in oras, cu parcari si opriri temporare, mult mai usor.
 
* Versiunea L1 cu jante din otel de 15 "; 11,6 m cu roti de 16"; 11,8 m cu jante de 17 ", 12,2 m cu jante din aliaj de 18" (optional)
 
 
Prize, mufe si porturi: toate la indemana
 
Exista un compartiment de deasupra volanului / consolei de bord ce pune la indemana un numar de caracteristici utile. De exemplu, o priza de 12V, o intrare auxiliara si un port USB standard. O a doua priza de alimentare de 12V si un port USB sunt, de asemenea, amplasate convenabil langa schimbatorul de viteze. 
 
Puteti chiar instala o priza de 240V care sa dea o putere de 150 W.