Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Ford Carbenta Com

Despre Ford Carbenta Com

   Carbenta Com SRL, dealer autorizat Ford Oradea și Deva, oferă un pachet integrat de produse și servicii auto, comercializând întreaga gamă de autovehicule și autoutilitare Ford în județul Bihor și Hunedoara.

   Complexul amenajat la standardele Ford, dispune de un showroom cu posibilitatea de expunere a 9 autoturisme, o unitate service ce oferă o gamă completă de servicii post - vânzare (mecanică, electrică, tinichigerie, vopsitorie, ITP), depozit de piese și accesorii, zonă de joacă pentru copiii, zona de parcare clienți și alte numerose facilități.

    Noul complex Carbenta Com, dealer autorizat Ford Oradea și Deva, pune la dispoziția celor care doresc să achiziționeze un autoturism Ford, dar și celor care doresc să întrețină autovehiculul Ford achiziționat, produsele, serviciile și specialiștii de care au nevoie.

  Carbenta Com se preocupă de instruirea continuă a personalului, pentru a fi mereu la curent cu tot ce e nou şi pentru a fi mereu pregătit în faţa provocărilor. Acesta este instruit în cadrul programelor de training organizate în parteneriat cu importatorii și producătorii mărcilor reprezentate.

Carbenta Com "Descoperă diferența...!" - o echipă de profesioniști dornici și capabili să ofere clienților cele mai bune soluții, consiliere și sprijin în ceea ce privește alegerea unui autoturism, dar și promptitudine, seriozitate și calitate pentru serviciile de service și post - vanzare.

"Cheia succesului constă în dorinţa şi capacitatea noastră de a trata fiecare client cu respect, maximă atenţie şi dedicare, de a căuta şi a găsi soluţii în rezolvarea tuturor cerinţelor."

Servicii disponibile:

- comercializare gamă completă autoturisme și autoutilitare Ford
- comercializare piese de schimb și accesorii originale (EN-GROSS / EN-DETAIL)
- service specializat Ford
- buy - back
- linie ITP
- servicii de finanțare
- asigurări auto

Vă așteptăm în cele două locații - Deva, Calea Zarandului Nr. 28 și Oradea, Șoseaua Borșului Nr. 32/D

ARTICOLE ȘI COMUNICATE DE PRESĂ

Noua tehnologie de navigație prin satelit pe sistemul „fărâmituri de pâine” îi ajută pe șoferii care se aventurează pe off-road să găsească drumul înapoi

Fărâmiturile de pâine nu i-au ajutat pe Hansel și Gretel să își găsească drumul înapoi (spoiler alert: cu siguranță, sistemul bazat pe pietricele funcționa mai bine), dar cu siguranță sistemul conceput de Ford dă rezultate pentru curajoșii care se avântă pe drumuri nebătătorite.

Transfăgărășanul, în topul celor mai impresionante drumuri ale Europei

Cu toții merităm un Ford cu care să străbatem cele mai frumoase drumuri, să vedem cele mai impresionante trasee și să creăm amintiri. Haideți să începem cu Transfăgărașanul!

Ford Ranger Raptor

Atunci când are terenul potrivit, noul Ford Ranger Raptor poate să zboare la propriu! Este combinația perfectă între fantezie și realitate, adus cu „roțile pe pământ” special pentru a porni alături de tine pe drumuri nebătătorite, pregătit să facă față celor mai îndrăznețe provocări!

Ford dezvăluie Puma Titanium X, ce va fi prezentat la Salonul Auto Internațional de la Frankfurt

Koln, Germania, 5 septembrie 2019 - Ford a dezvăluit astăzi pentru prima dată modelul elegant și bogat în tehnologii Ford Puma Titanium X, înainte de debutul public al acestuia la Salonul Auto de la Frankfurt din Germania, care va avea loc săptămâna viitoare.

Ford dezvăluie o gamă de vehicule electrificate care va depăși gama de modele cu motorizări convenționale benzină și diesel până în 2022

Ford lansează în premieră la Salonul Auto de la Frankfurt cea mai puternică gamă de vehicule electrificate din istoria sa. Aceasta include noul Puma EcoBoost Hybrid, noile modele plug-in hybrid Explorer și Tourneo Custom și noua generație a SUV-ului Kuga - primul model Ford care este oferit în versiuni de propulsie mild-hybrid, full-hybrid și plug-in hybrid.

VÂNZĂRILE FORD ÎN EUROPA AU ATINS UN NOU RECORD ÎN LUNA AUGUST

Ford a înregistrat cele mai bune vânzări din ultimii 21 de ani.

Noua aplicatie FORDPASS PRO conectează micii antreprenori cu mașinile acestora, pentru maximizarea eficienței și siguranței timpului de funcționare

Ford lansează o nouă aplicație prin care clienții vor putea de la distanță să încuie, să verifice starea mașinii , să programeze servicii și să vizualizeze diferite locații pentru până la cinci vehicule pe un singur ecran.

Noul Ford Custom Plug-in Hybrid

Viitorul electric este aici: ⚡️ Ford Custom Plug-in Hybrid. ⚡️
Bateria sistemului Plug-In Hybrid poate fi încărcată folosind o priză normală și permite o autonomie electrică de 50 de kilometri, cu zero emisii pe parcursul acestora.

Ford lansează astăzi la Craiova producția noului Puma, primul vehicul hibrid construit în România

CRAIOVA, România, 8 octombrie 2019 – Ford marchează astăzi începutul producției de serie a noului Ford Puma la uzina de ultimă generație din Craiova, pentru a răspunde cererii clienților din segmentul cu cea mai rapidă creștere din industria auto.

Noul Ford Puma- produs la Craiova- disponibil pentru România cu un preț special de lansare de 16.500 de euro

București, 12 noiembrie 2019. Ford România anunță astăzi lista oficială de prețuri pentru noul Ford Puma produs la fabrica din Craiova. În versiunea standard – Titanium, Ford Puma poate fi achiziționat la un preț special de lansare de 16.500 de euro, TVA inclus.

De Ziua Națională a României, primele unități Ford Puma produse la Craiova pleacă spre piețele europene

1 Decembrie, Craiova, 2019. De Ziua Națională a României, Ford a încărcat primul tren cu unități Ford Puma destinate clienților noului model produs la Craiova.

Dublă victorie pentru Ford: Autoutilitara Internațională a Anului și Pick-up-ul Internațional al Anului

Ford sărbătorește trecerea la un viitor ecologic cu vehiculele sale comerciale, printr-o dublă victorie. Astfel, Ford Transit Custom cu motorizările Hybrid a câștigat premiul pentru Autoutilitara Internațională a Anului (IVOTY) 2020, iar Ford Ranger a fost desemnat Pickup-ul Internațional al Anului (IPUA) 2020. Ford este primul constructor auto care câștigă de două ori în același an premiile IVOTY și IPUA.

FORD - cea mai bine vândută marcă de import din România în 2019 și lider al pieței de vehicule comerciale

În ceea ce privește autoturismele, Ford a înregistrat o cotă de piață de 7,39%, în ușoară creștere față de anul 2018. Cele mai bine vândute modele au fost Focus, EcoSport și Kuga. De asemenea, 46.7% dintre autoturismele înmatriculate de Ford în 2019 au fost SUV-uri, fapt ce arată tendința pieței și preferințele clare ale clienților din România pentru acest segment de mașini.