Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

S-MAX

Siguranta si Securitate

Un sistem care poate ajuta la protejarea pietonilor

Sistemul de asistenta pre-coliziune cu detectare a pietonilor (si a obiectelor mari) detecteaza persoanele de pe drumul din fata sau pe cei care s-ar putea intersecta cu traseul vehiculului si te avertizeaza cu privire la prezenta acestora. Daca nu reactionezi, sistemul va aplica automat franele. Aceasta noua tehnologie este conceputa pentru a ajuta la reducerea severitatii accidentelor sau pentru a ajuta la evitarea completa a acestora, functionand la viteze de pana la 80 km/h.

Faruri care te ajuta sa vezi mai bine in viraje

Farurile Ford Dynamic LED cu iluminat adaptiv nu sunt doar uimitoare; sunt si inteligente. O serie de LED-uri ofera un model de lumina precis, iar lumina naturala a acestora, intensa si stralucitoare, asigura un iluminat extraordinar. Sunt incluse, de asemenea, lumini de zi. Iar benzile de semnalizare cu LED-uri inlocuiesc luminile „clipitoare” traditionale, generand o secventa luminoasa puternic vizibila pentru alti soferi. In plus, Faza lunga anti-orbire se ajusteaza automat, maximizand vizibilitatea fara sa orbeasca alti soferi. In mod remarcabil, aceste faruri/lumini noi urmeaza, de asemenea, drumul, ajutandu-te sa vezi mai clar in viraje.

Putere suplimentara pentru franare de urgenta

Sistemul de asistenta la franarea de urgența (EBA) ajuta vehiculul sa atinga eficienta maxima de franare in cazul unei situatii de urgenta. Este controlat automat prin intermediul sistemului ESP, care detecteaza presiunea aplicata de sofer pe pedala de frana si creste automat aceasta presiune, daca este cazul.

Oglinzi care vad ce tu nu poti vedea

Un Sistem de asistenta pentru unghiul mort (BLIS) te poate ajuta sa schimbi benzile mai in siguranta, multumita senzorilor RADAR care pot scana unghiurile moarte de pe ambele parti ale vehiculului. Daca detecteaza un vehicul pe care te nu il poti vedea, o lumina portocalie afisata in oglinda laterala de pe partea corespunzatoare se va aprinde pentru a te avertiza. BLIS este prevazut, de asemenea, cu o tehnologie complet noua, Alerta la intersectarea cu traficul.

Ford SYNC 2 cu Asistenta de urgenta

Un aspect important al tehnologiei Ford SYNC 2 este Asistenta de urgenta Ford*. Aceasta caracteristica ce-ti poate salva viata este conceputa sa te asiste la efectuarea unui apel de urgenta si poate furniza serviciilor de urgenta informatii despre locatia vehiculului, in limba vorbita de tine. Daca este cazul, poti alege sa intrerupi apelul sau sa discuți personal cu serviciile, daca este necesar. Un aspect extrem de important este faptul ca sistemul va furniza informatii vitale, precum coordonatele tale GPS, chiar si atunci cand ti-ai pierdut cunostinta.

*Asistenta de urgenta Ford funcționeaza in peste 30 de tari din Europa. Aceasta caracteristica functioneaza atunci cand este conectata cu un telefon mobil compatibil pe care il ai la tine, in momentul in care un airbag este declansat (cu exceptia airbagurilor pentru genunchi) sau atunci cand un senzor care inregistreaza o coliziune intrerupe pompa de combustibil. Functia de mesagerie si Asistenta de urgenta nu sunt acceptate in toate limbile europene.

Ofera incredere chiar si in conditii dificile

Masina este prevazuta cu un sistem de Control electronic al stabilitatii (ESP), care include o serie de tehnologii concepute pentru a te ajuta sa mentii controlul. Senzorii detecteaza orice schimbari bruste de directie, franare sau comportament al vehiculului care te-ar putea face sa pierzi controlul, pentru ca apoi ESP sa ajusteze precis viteza fiecarei roti in parte, facand masina mai stabila si ajutand la prevenirea alunecarii. Caracteristicile ESP includ asistenta la pornirea in rampa, asistenta la franarea de urgenta si pre-activarea electronica a franelor.
Opriri de urgenta mai rapide si mai scurte
Atunci cand detecteaza o situatie de oprire de urgenta, ESP pre-incarca sistemul de franare, inchizand orice gol de aer dintre placutele si discurile de frana. Cunoscuta drept pre-activare electronica a franelor, aceasta tehnologie ajuta la reducerea distantei de franare a masinii.

Un plus de control in cazul pornirilor in rampa

Sistemul de asistenta la pornirea din rampa impiedica temporar alunecarea in spate sau in fața atunci cand pornesti din panta. Sistemul functioneaza prin mentinerea presiunii la nivelul sistemului de fanare pentru un interval suplimentar de 2,5 secunde, asigurandu-ti mai mult timp si control atunci cand muti piciorul de pe pedala de frana pe cea de acceleratie. Acest sistem este, de asemenea, util cand opresti si pornesti autovehiculul pe suprafete alunecoase.

Ajutor pentru mentinerea copiilor in siguranta

Puncte ISOFIX pentru fixarea scaunului pentru copii sunt montate pe cel de-al doilea rand de scaune.

Protectie continua impotriva rasturnarii

Controlul stabilitatii la rasturnare poate detecta daca exista un grad semnificativ de deplasare a caroseriei si detecteaza si alte manevre ce ar putea duce la o posibila rasturnare. Aceasta tehnologie franeaza apoi in mod individual rotile si ajusteaza acceleratia pentru a ajuta la redresarea vehiculului si restabilirea controlului.

Sistemele de siguranta coordonate se activeaza intr-o fractiune de secunda

Un sistem inteligent de protectie avansat (IPS) coordoneaza o serie de caracteristici de siguranta pentru a-ti asigura protectie maxima tie si pasagerilor. In plus, noul S-MAX este dotat cu o carcasa rigida, care absoarbe energia in cazul unui impact, si cu o tehnologie avansata pentru scaune si centuri de siguranta, pentru a reduce riscul de accidentare in cazul unui impact.

Sesizeaza vehiculele pe care tu le-ai putea rata

Atunci cand iesi cu spatele dintr-un loc de parcare si ai vizibilitate redusa asupra situatiei traficului, Alerta la intersectarea cu traficul (parte a Sistemului de asistenta pentru unghiul mort, BLIS) poate detecta vehicule care se apropie si poate emite un avertisment sonor. Aceasta tehnologie declanseaza o lumina in oglinda laterala (stanga sau dreapta, in functie de directia din care se apropie vehiculele).

Opriri de urgenta mai rapide

Cand simte o situatie de oprire brusca, sistemul EPS pre-incarca sistemul de franare, inchizand spatiul dintre disc si placutele de frana. Aceasta tehnologie, cunoscuta sub numele de Electronic Brake Prefill, ajuta la reducerea distantei de franare.

Control maxim la viraje

Controlul vectorului de cuplu echilibreaza cuplul motorului intre rotile din fata, pentru a se potrivi tipului de carosabil si conditiilor de condus. Actionand de 100 de ori pe secunda, sistemul este de 33 de ori mai rapid decat o clipire din ochi. Ceea ce inseamna o aderenta mai buna si manevrabilitate de precizie extrema, dupa cum vei descoperi in momentul accelerarii in curbe.

Un sistem avansat de airbaguri

Un sistem de airbaguri care incorporeaza airbaguri pentru scaunul din fata la nivel pelvian si toracic si ofera airbaguri laterale optionale pentru cele doua scaune dinspre exterior de pe cel de-al doilea rand.

SECURITATE MAXIMA

Bazeaza-te pe o gama larga de masuri de securitate, prevazute pentru
a tine noul S-MAX in siguranta impotriva hotilor.

Protectie cu alarma

Alarma Thatcham de categoria 1 este un sistem sofisticat, care se activeaza automat in momentul in care incui vehiculul si emite un semnal sonor puternic daca este declansat de o intrare fortata, daca masina este ridicata sau daca senzorii de miscare detecteaza o miscare inauntru.