Oferte Speciale
Clientii nostri
Autoturisme
Vehicule comerciale
Promotii Autovehicule » Promotii Service »
Adauga
 

Locatia Oradea

Locatia Deva

Service

INFORMAȚII UTILE ȘI FORD SERVICE

Ford Motorcraft

Servicii de calitate la prețuri all-inclusive pentru autovehiculele Ford cu vârsta de peste 4 ani.

Vânzări piese de schimb ORIGINALE - EN-GROSS / EN-DETAIL

CARBENTA COM, introduce un nou serviciu de asistenţă în identificare şi vânzare a Pieselor Originale Ford, Motorcraft și Omnicraft, EN-GROSS / EN-DETAIL, către magazinele de schimb şi alte unităţi service.

Transit Centre

Centrele Ford Transit
Vă vom ajuta să găsiţi vehiculul comercial perfect - şi să aveţi grijă de el.

Ford BlueService

Motivul pentru care am creat o nouă gamă de servicii este pentru ca tu să îţi menţii automobilul în cea mai bună formă.

Ford Service App

Noua aplicaţie Ford Service App iţi oferă toate facilitaţile de care ai nevoie pentru a te simţi cât mai confortabil atunci cand eşti în mişcare. Indiferent de locul în care te afli, în Europa, aplicaţia are grijă ca tu să ramâi mereu în control.

Service

Personalul nostru calificat te ajută să îţi păstrezi vehiculul Ford în condiţie optimă, contribuind şi la păstrarea unei valori mai ridicate de revânzare. Echipa noastră de service cunoaşte în amănunt vehiculele Ford şi este, deci, în măsură să îţi ofere servicii şi piese de cea mai bună calitate.

Ford Asistenţa 12

În situaţiile în care aveţi nevoie de asistenţă, Contactaţi FordAsistenţă 12 în România - Tel: 021 300 1261 sau One Call (+4)037 37 88 000

Reparaţii vehicule

Este bine de ştiut că oamenii care îţi repară şi întreţin vehiculul au fost instruiţi de oamenii care au construit-o. Fie că este vorba de un Ford nou sau folosit - noi te putem ajuta să îţi menţi vehiculul în stare optimă de funcţionare.

Business Service Club

Ford vă pune la dispoziţie programul special Business Service Club (BSC), care este dedicat clienţilor de flotă şi include servicii profesioniste de întreţinere pentru maşinile companiei dumneavoastră, inclusiv intervenţii de natură mecanică şi reparaţii ori vopsitorie post-accident.

Combustibil E10

Cu excepţia vehiculelor de mai jos, toate modelele Ford cu motor pe benzină, fabricate pentru Europa, poti fi utilizate cu combustibil E10, conform standardelor EN228:2012.

Întrebări frecvente

Doar la dealerul autorizat Ford găseşti tehnicieni calificaţi, specializaţi în reparaţii cu instrumentele şi echipamentele specifice Ford. Ei ştiu exact cum să îţi păstreze vehiculul Ford în stare bună şi să îi păstreze valoarea.

ACCESORII

Accesorii on - line

Adaugă o notă personal maşinii tale Ford, cu ajutorul gamei noastre ample de accesorii de calitate. Pe lângă broşurile pe care le găseşti la dealerul tău Ford, catalogul on-line îţi stă la dispoziţie la adresa www.accesorii-ford.ro

 

Cele mai populare

Un vehicul Ford exact pe gustul tău! Poţi personaliza la maximum experienţa trăită la volanul vehiculului tău Ford, cu ajutorul amplei game de accesorii originale. De la scaune pentru copii şi până la detalii de interior din piele, de la ornamente cromate la kituri sport pentru caroserie, catalogul nostru include accesorii pentru toate gusturile.

Senzori de parcare

Alege ca experienţa la volanul maşinii tale să fie una lipsită de stres. Aglomeraţia oraşului, spaţiile de parcare tot mai incomode, toate acestea pot creşte riscul deteriorării maşinii tale.

Ford SYNC

Comenzi vocale simple

Sistemul Ford SYNC este extrem de intuitiv, putând fi utilizat cu ajutorul unor simple comenzi vocale.

Mod hands - free pentru muzică și telefonul mobil

Poţi comunica extrem de uşor atunci când te afli la volan. Conectează telefonul mobil cu funcţie Bluetooth la sistemul Ford SYNC şi poţi comunica în modul hands-free.

Asistență de urgență

În eventualitatea puţin probabilă a unui accident, funcţia premiată de Asistenţă de urgenţă a sistemului SYNC poate oferi ajutor esenţial.

Actualizări SYNC

Actualizări SYNC

Tehnologia SYNC evoluează în mod constant – de exemplu opţiunile sale lingvistice devin din ce în ce mai sofisticate. Şi vei putea să integrezi actualizările şi noile servicii în propria versiune SYNC de îndată ce acestea apar.

Întrebări frecvente

SYNC este un sistem de comunicații și divertisment care a fost distins cu numeroase premii. Sistemul îți permite să rămâi permanent conectat, chiar și atunci când ești la volan - dând telefoane și ascultând muzică în modul hands-free.

GARANȚII FORD

Garanţie autovehicule noi

Garanţia ta Ford reprezintă un pachet cuprinzător de beneficii pentru liniştea ta atunci când te afli la drum.

FordProtect - Garanție extinsă

Ai achiziţionat o maşină nouă Ford? Atunci ai garanţie de bază timp de 2 ani. Iar dacă vrei sa ai o garanţie prelungită, Ford îţi oferă garanţia extinsă FordProtect cu acoperire în peste 32 de ţări europene.

FordGaranția 12

Programul FordGaranţia12 a fost realizat pentru a întâmpina exigenţele dumneavoastră privind utilizarea autovehiculului fără griji. Această garanţie acoperă valoarea reparaţiilor(costurile pieselor de schimb şi manopera) efectuate de dealerii / reparatorii autorizaţi Ford, în limitele stabilite în Certificatul FordGaranţia12.